Saturday, 10 January 2009

Et helt sant eventyr

I desember hadde vi besøk av to venner som også jobber for Fredskorpset i Uganda. Forskjellen er at de bor i Kampala, hovedstaden. Hvis du vil lese hva de skriver etter besøket hos oss kan du følge denne linken: http://henrikoganjaiuganda.blogspot.com
Vi har veldig begrenset nett-tilgang her i "ødemarka", så det er stort sett utopi å laste opp bilder. I mer urbane strøk går visst dette greit; Henrik og Anja har også bilder fra Uganda, inkludert Katwe-besøket.

3 comments:

Anonymous said...

Heisan!
Fint å lese om dere! At det dunker og skjelver i bakken, er sånt som skjer i Øst-Afrika. At dere også har rotte(r) i huset, høres kjent ut! En tom bursdagsgave står i huset til Henry! Bare lån den hvis den hjelper dere.
Interessant å høre om syprosjket, grønnsakhageprosjekt. Heia Monica! Og nytt skilt ved hovedveien. Heia Øytein! Stå på med utvidelse av turistkontoret nå.

Anonymous said...

Hallo Monica og child med familie!

Kjekt å høre fra dere! Ser ut til at dere bor hakket mer ruralt enn oss. Vi har det bare fint her i Sør-Afrika, var på tur til Zwaziland og slo oss gule og blå på raftingtur!

Hilser fra Odd Erik og Ragnhild!

Anonymous said...

Hei alle fem !

Takk for spennende beretninger på bloggen.Og takk for alle hyggelige samvær i Katwe,-ikke minst den deilige middagen siste kveld sammen med Arne og Hildegunn ! De satte også stor pris på gjestfriheten. Nå har de invitert Henry,Brigth og oss til middag i Røyken kommende søndag med etterfølgende film fra Katwe. Vi gleder oss. Ellers var det koselig å treffe forelderne dine før jul ,Monika,da jeg var "postbud".
Lykke til videre med spennende aktiviteter og godt gro-vær for kjøkkenhagen. Hils til alle kjente !

Beste hilsen Inger-Johanne