Tuesday, 26 May 2009

Feeerieland

Skoleåret i Uganda starter i februar. Året er delt inn i 3 terminer og hver termin varer litt under tre måneder. Nå har akkurat mai spist en feriemåned, og vi har hatt noen fine uker. To av disse ukene brukte vi til å loffe rundt i Uganda, snakke til seine natta med Henrik og Anja som er FK-deltakere nær hovedstaden, hente familie som kom på besøk, feire 17. mai på ambassaden og vise frem Katwe til to andre norske som jobber i Uganda. For Viktor, Torje og Frikk var nok pusungene til rottefangeren vår det største som skjedde.Verdens lengste elv, Nilen, starter i Jinja. Det var flott å padle på Nilens kilde!


17. mai i Kampala var FEST. Nummer en best for de ca 100 nordmenn som deltok var nok GILDE WIENERPØLSER. Korpsmusikk, tog, tautrekking, sekkeløp, laks og is var også stor stas :-)
.

Vi var veldig, veldig glade for familiebesøk fra Norge. Det er så mye spennende og eksotisk å vise frem i Uganda og Katwe. Tror alle hadde noen intense, men fine dager.

1 comment:

Anonymous said...

Heisann alle sammen! Spennende å følge med på bloggen og man skjønner jo også litt om hvordan livet deres er der nede nå som vi har vært på besøk. Vi hadde noen fantastisk flotte dager i Uganda sammen med dere - og jeg har allerede bestemt at på ett eller annet tidspunkt må vi tilbake :-)

Eva m/familien